Junior Trainer & Adviseur

Heb jij het lef om een stap te zetten en trainer & adviseur te worden?

Kijk of jij je herkent in onze gave functie waarin jij je snel kunt ontwikkelen!  

Mensen enthousiasmeren, veel diversiteit en je vastbijten in inhoudelijke onderwerpen. Een combi die jou direct aanspreekt! Aan ondernemingsraden denk je waarschijnlijk niet direct, maar het is een mooie doelgroep waarbij je als Young Professional bij diverse bedrijven binnen komt en ziet welke besluiten worden genomen. Jij krijgt energie van dynamische werkdagen en staat stevig in je schoenen. Je schakelt snel op alle niveaus en springt graag in nieuwe situaties.

Wat je gaat doen:

Als trainer & adviseur binnen TRAINIAC heb je een zelfstandige functie waarbij je ondernemingsraden begeleidt bij alles wat op hun pad komt in het OR-werk. Je maakt van alles mee; van structuurveranderingen, nieuwe salarishuizen tot reorganisaties. De basis vormt de Wet op de ondernemingsraden, en het lijkt jou een uitdaging je te verdiepen in deze (nieuwe) materie. Je zult veel training en advies geven over de wetgeving, maar ook aan de slag gaan met vaardigheidstrainingen en teamontwikkeling. Je bent dus ook echt met het OR team bezig en ontwikkelt tegelijkertijd jezelf in razend tempo door tools te leren kennen. 

TRAINIAC biedt jou:

Bij TRAINIAC verwachten we veel van je, en daar krijg je ook veel voor terug. Wij willen van jou de beste trainer van Nederland maken! Ons team bestaat uit ambitieuze professionals waarin iedereen verantwoordelijk is voor zijn eigen werkzaamheden. Wij willen graag het beste in mensen naar boven halen tijdens trainingen en ook bij onze collega’s. Er is veel ruimte voor ontwikkeling en eigen initiatief. Verder bieden wij:

 • Een enthousiast team met leuke en leerzame teammomenten;
 • Ruimte om flexibel te werken en vrijheid in hoe jij je tijd indeelt;
 • Uitgebreide opleidingsmogelijkheden;
 • Onbeperkte vakantievakantiedagen;
 • Een jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband;
 • Laptop en mobiele telefoon;
 • Auto van de zaak is een mogelijkheid;
 • Pensioenregeling.

TRAINIAC vraagt van jou:

 • WO werk- en denkniveau met 2 - 5 jaar relevante werkervaring;
 • Kennis en ervaring op het gebied van Bedrijfskunde of HR;
 • Ambitie, je bent leergierig en je hebt de potentie om met onze organisatie mee te groeien;
 • Overtuigingskracht en het kunnen enthousiasmeren van een groep;
 • Een sterk autodidactisch vermogen en snel kunnen schakelen;
 • Een hoge mate van zelfstandigheid, en je vindt het ook prettig om met je collega’s te sparren;

Geen dag hetzelfde

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het hele proces. Je legt de eerste contacten n.a.v. een aanvraag via onze site, maakt een voorstel voor een training of een begeleidingstraject, verzorgt deze en je doet de nazorg en evaluatie. Trainingen vinden plaats in hotels of bij bedrijven in-house, je bent veel op pad en op drukke momenten enkele dagen en nachten per week van huis. Naast het geven van de training, sluit je aan het einde van de dag ook aan bij de borrel en het diner met de groep, want het moet natuurlijk ook vooral gezellig zijn. Andere dagen werk je vanaf ons kantoor op Scheveningen om te sparren met collega's en vanuit je eigen huis. 

Over ons

TRAINIAC is gespecialiseerd in het verhogen van de toegevoegde waarde van de ondernemingsraad (OR) voor organisatie en werknemers. TRAINIAC is gestart in 2008. Vanaf dit moment hebben wij de markt, maar ook onszelf, uitgedaagd om het beste in ondernemingsraden naar boven te halen. Op eigenzinnige wijze trainen, adviseren en begeleiden wij ondernemingsraden, werkgevers en HR-professionals met als doel het verhogen van de toegevoegde waarde van medezeggenschap voor organisatie en werknemers.

Reageren

Word jij enthousiast van deze functie? Dan kijken wij uit naar jouw CV met motivatie.

Eerst wat vragen stellen? Dat kan natuurlijk ook via 070- 788 65 33. 

 

Sollicitatieformulier