(startende) Trainer

Heb jij het lef om de beste trainer van Nederland te worden?

Kijk of jij je herkent in onze functie van (Startende) Trainer!

Voor de groep staan, mensen enthousiasmeren en je vastbijten in wetgeving en bedrijfskundige onderwerpen. Een combi die jou direct aanspreekt! Jij krijgt energie van dynamische werkdagen en het meenemen van mensen in complexe materie die jij als geen ander onder de knie hebt. Jij schakelt snel op alle niveaus en springt met enthousiasme in nieuwe situaties. Elke dag een nieuwe uitdaging en een snelle leercurve is wat jij zoekt!

Als trainer binnen TRAINIAC heb je een zelfstandige functie waarbij je ondernemingsraden begeleidt bij alles wat op hun pad komt in het OR-werk. De basis vormt de Wet op de ondernemingsraden, en het lijkt jou een uitdaging je te verdiepen in deze (nieuwe) materie. Daarnaast heb je al bestaande kennis op het gebied van Bedrijfskunde en/of HR waardoor jij snel in staat bent organisaties te begrijpen. Je zult veel training en advies geven over de wetgeving, maar ook aan de slag gaan met vaardigheidstrainingen en teamontwikkeling. Elke training wordt op maat gemaakt en jij leert bij ons precies het juiste toe te passen.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het gehele proces rondom de opdrachtgever. Je legt de eerste contacten n.a.v. aanvragen, maakt een voorstel voor een training of een begeleidingstraject, verzorgt deze zelfstandig en je doet de nazorg en evaluatie. Trainingen worden verzorgd in hotels of in-company, je bent daarmee veel onderweg en op drukke momenten enkele dagen en nachten per week van huis. Naast het geven van de training, sluit je aan het einde van de dag ook aan bij de borrel en het diner met de groep. Andere dagen werk je vanaf ons kantoor op Scheveningen en vanuit je eigen huis. Hiermee is het een functie waarbij geen dag hetzelfde is en je constant in een dynamische omgeving bent.

TRAINIAC vraagt van jou:

 • WO werk- en denkniveau met enkele jaren relevante werkervaring;
 • Kennis en ervaring op het gebied van Bedrijfskunde of HR;
 • Ambitie, je bent leergierig en je hebt de potentie om met onze organisatie mee te groeien;
 • Overtuigingskracht en het kunnen enthousiasmeren van een groep;
 • Een sterk autodidactisch vermogen en snel kunnen schakelen;
 • Een hoge mate van zelfstandigheid, en je vindt het ook prettig om met je collega’s te sparren;
 • De bereidheid om regelmatig meerdere dagen per week van huis te zijn (incl. hotelovernachtingen).

TRAINIAC biedt jou:

Bij TRAINIAC verwachten we veel van je, en daar krijg je ook veel voor terug. Wij willen van jou de beste trainer van Nederland maken! Ons team bestaat uit ambitieuze professionals waarin iedereen verantwoordelijk is voor zijn eigen werkzaamheden. Wij willen graag het beste in mensen naar boven halen tijdens trainingen en ook bij onze collega’s. Er is veel ruimte voor ontwikkeling en eigen initiatief. Verder bieden wij:

 • Een enthousiast team met leuke en leerzame teammomenten;
 • Ruimte om flexibel te werken en vrijheid in hoe jij je tijd indeelt;
 • Uitgebreide opleidingsmogelijkheden;
 • Een jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband;
 • Laptop en mobiele telefoon;
 • Auto van de zaak is een mogelijkheid;
 • Pensioenregeling.

Over ons

TRAINIAC is gespecialiseerd in het verhogen van de toegevoegde waarde van de ondernemingsraad (OR) voor organisatie en werknemers. TRAINIAC is gestart in 2008. Vanaf dit moment hebben wij de markt, maar ook onszelf, uitgedaagd om het beste in ondernemingsraden naar boven te halen. Op eigenzinnige wijze trainen, adviseren en begeleiden wij ondernemingsraden, werkgevers en HR-professionals met als doel het verhogen van de toegevoegde waarde van medezeggenschap voor organisatie en werknemers.

Reageren

Word jij enthousiast van deze functie? Dan ontvangen wij graag jouw CV met uitgebreide motivatie. Voor vragen kun je altijd contact opnemen met ons kantoor via 070- 788 65 33. 

Een eerste gesprek is telefonisch waarna eventueel een gesprek op kantoor volgt.

 

Sollicitatieformulier